Enter your keyword

EXAMINATION SCHEDULE

EXAMINATION SCHEDULE : Integrated Advanced Diploma in Exim Feb 2019 
S No Date Day Module Time Marks Duration
1 18.02.2019 Monday International Trade 10.30am to 11.30pm 50 1 hour
2 18.02.2019 Monday Legal aspects of Business 11.45am to 12.45pm 45 1 hour
3 19.02.2019 Tuesday Exim Documentation 10.30am to 11.30pm 50 1 hour
4 19.02.2019 Tuesday Export Marketing & Pricing 11.45am to 12.15pm 30 30 mins
5 20.02.2019 Wednesday Study on Global economics & politics affecting exports 10.30am to 11am 25 30 mins
6 20.02.2019 Wednesday Export Finance 11am to 11.30am 25 30 mins
7 20.02.2019 Wednesday Warehouse management 11.30am to 12pm 30 30 mins
8 21.02.2019 Thursday Customs valuation and Classification 10.30am to 11.30pm 50 1 hour
9 21.02.2019 Thursday GST 11.30am to 12.30pm 50 1 hour
10 21.02.2019 Thursday Insurance & Risk Management 12.30pm to 1.30pm 50 1 hour